Lyofilizace je proces, při kterém jsou maliny prudce zmraženy a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura, chuť a i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Maliny v kombinaci s mléčnou čokoládou jsou naprosto dokonalé a stanou se tak Vaší oblíbenou sladkou pochoutkou. Kromě toho můžete čokoládové kuličky rozříznout a použít je například jako ozdobu na dorty a jiné dezerty. ALERGENY: Produkt obsahuje mléko a výrobky z něj a sojové boby a může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, stopy jádra podzemnice olejné a skořépkové plody a výrobky z nich.
- Alergeny: produkt obsahuje mléko, skořápkové plody a může obsahovat obiloviny obsahující lepek, podzemnici olejnou (arašídy), sojové boby
- Složení: mléčná čokoláda 93% (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, kakaové máslo, sušená syrovátka, sojový lecitin E322, přírodní vanilkové aroma), maliny 5%, glukózový sirup, leštící činidlo E414, E904
- Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
- Země původu: Nizozemsko