Slunečnice v karobové polevě
Slunečnicová semínka jsou významná díky vysokému obsahu polynenasycených mastných kyselin. Obsah bílkovin se pohybuje od 25 % do 41 %. Zaleží na konkrétních slunečnicových semíncích a prostředí, ve kterém rostla. Dále obsahují vitamíny A, D a K, pak thiamin, ciacin, riboflavin, vápník, železo, zinek a hořčík. Základem polevy, ve které se slunečnicová semínka nachází, je vyroben ze syrovátkového prášku, kvalitních rostlinných tuků, pšeničné mouky, cukru, hroznového cukru, lecitinu, šelaku a arabské gumy. Nejvýznamnější složkou polevy je však prášek rozemletých plodů rohovníku obecného, nazývaného karob nebo také svatojánský chléb. Karobová poleva ve spojení se slunečnicovými semínky představuje jasnou volbu, pokud patříte mezi příznivce zdravého životního stylu. Tak neváhejte a ochutnejte tyto karobky se slunečnicovými semínky! ALERGENY: Produkt obsahuje mléko-laktózu a může obsahovat stopy skořápkových plodů a arašídů.
- Alergeny: produkt obsahuje mléko a může obsahovat podzemnici olejnou (arašídy), sojové boby
- Složení: karobová poleva 71% (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, pudr ze svatojánského chleba 7%, rýžová mouka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904), slunečnicová semena 29%
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
- Země původu: Velká Británie
Arašídy pražené v cukru se sezamem
Arašídy jsou mezi ořechy zajímavé nejen tím, že se jejich plod vyvíjí pod zemí, ale mají také blahodárné účinky na naše zdraví. Ze všech ořechů obsahují nejvyšší množství bílkovin (25%) a jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Arašídy pozitivně ovlivňují krevní oběh, nemoci srdce a jsou vynikajícím lékem na nervovou soustavu. Vzhledem k tomu, že zpomalují stárnutí buněk, tkání a orgánů a zpomalují proces degenerace mozku, mají velice pozitivní vliv na zdravotní stav pacientů trpících neurologickými onemocněními, jako je např. Alzheimerova choroba. Dále arašídy napomáhají předcházet kardiovaskulárním onemocněním, cukrovce, kožním onemocněním a také chrání před tvorbou zubního kazu.
- Alergeny: Produkt obsahuje arašídy, jádra podzemnice olejné, sezamová semena a výrobky z nich a může obsahovat stopy skořápkových plodů a výrobků z nich
- Složení: arašídy 55%, cukr 33%, sezam 12%, směs koření
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
- Země původu: Řecko
Lískové ořechy v čokoládové polevě se skořicí
Lískové oříšky jsou značně výživné a rychle působí jako zdroj energie především díky vysokému obsahu bílkovin a rostlinných tuků. Navíc ale obsahují i nezanedbatelné množství vitamínů, draslík, vápník, fosfor, hořčík, železo, měď, bor, mangan, zinek, chrom, selen a další a proto nám pouhá hrstka často dodá více prospěšných látek než porce běžného jídla, navíc ve velmi zdravé a přirozené formě. ALERGENY: Produkt obsahuje skořápkové plody, mléko-laktózu a může obsahovat stopy arašídů.
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby, mléko a může obsahovat podzemnici olejnou (arašídy)
- Složení: čokoládová poleva bonnerex 69% (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, kakao 2,5%, slunečnicový lecitin E322, skořicový pudr), lísková jádra 31%
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
- Země původu: Velká Británie
Mandle v polevě z jogurtu
Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s dírkovaným povrchem, které skrývá oblíbená jádra mandlí. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na proteiny, vitamin B1, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese.
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby, mléko a může obsahovat podzemnici olejnou (arašídy)
- Složení: jogurtová poleva 68% (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, jogurtový pudr z mléka 3%, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904), mandle 32%
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
- Země původu: Velká Británie
Mandle v hořké čokoládě
Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s dírkovaným povrchem, které skrývá oblíbená jádra mandlí. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na proteiny, vitamin B1, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese. ALERGENY: Produkt obsahuje skořápkové plody, mléko-laktózu a může obsahovat stopy arašídů.
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby, mléko a může obsahovat podzemnici olejnou (arašídy)
- Složení: poleva z hořké čokolády 67% (cukr, kakaová hmota, rostlinný tuk palmový,kakaové máslo, syrovátka z mléka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904, obsah kakaa v sušině min.35%), mandle 33%
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
- Země původu: Velká Británie